jueves, 29 de octubre de 2009

Diferents maneres d'actuar

Com bé vaig explicar en la publicació de 20 d’octubre a Obert per Reforma: “No tots som iguals, no tots robem i no tots encobrim els que sabem que ho fan malament. No utilitzem un partit que s’autodetermina com cristià, que ja se nota el perquè, per a que els lladres s’acollin a sagrat i es pensin que si estan allà dintre no els hi passarà res. Ho sento senyors però això no és així. Als nostres partits, els delinqüents tenen càstig.”
Tot i que, com ja sabem, el Partit Socialista de Catalunya també ha estat salpicat pels diferents casos de corrupció, en aquest cas a Santa Coloma de Gramanet, però no ha sigut la mateixa actuació la del PSC que, evidentment, la del partit polític més conegut per aquests casos: Mentre el partit de l’ “ordeno y mando, escondo y miento” fa de salvaguarda dels presumptes delinqüents, José Zaragoza, Secretari d’Organització del PSC no ha tardat ni 24 hores en deixar clar que si es corroboren aquests fets, tots els càrrecs del PSC implicats deixaran la militància, es formaran comissions gestores i es convocaran eleccions a l’Ajuntament del municipi.
A ningú d’esquerres ens agrada que als nostres partits hi tinguin cabuda aquells que volen viure de la política i no per a la política, però quan els desemmascarem, tenen càstig. No volem que hi siguin però si hi són aquesta és la manera d’actuar, tal i com ha fet el PSC. Enhorabona per la reacció i la demostració de que les meves paraules no eren banals. I com va dir Montilla el 28 d’octubre al Parlament de Catalunya i amb anterioritat vaig intentar explicar a Obert per Reforma: “No tots som iguals”.

Eduard Soriano

JSC Sant Martí

No hay comentarios: